Spring naar de hoofdinhoud

“Over het nuttige met het aangename combineren gesproken; dit jaar kunnen we maar liefst 60 goede doelen steunen!”

Maartje Beijsens – StruysKommittee

Samen lokaal genieten..

voor het
goede doel!

De duurzame doelen van ’t Preuvenemint

Geen armoede

’t Preuvenemint koopt zoveel mogelijk lokaal in en steunt daarmee de lokale ondernemers. Ook profiteert de middenstand mee van de uitstraling en bezoekersaantallen van het evenement. We houden de voedselketen zo kort als mogelijk.

Eerlijk werk

Als organisatie kopen we zo maatschappelijk verantwoord mogelijk in. Denk bijvoorbeeld aan ons drukwerk, dat sinds jaar en dag wordt gemaakt door sociale drukker Impreso en wordt bezorgd door de collega’s van Business Post Zuid-Limburg.

Een duurzame gemeenschap

Alles wat we doen, doen we met het doel om zo veel mogelijk te kunnen teruggeven aan de maatschappij. Ieder jaar leveren we zowel kleine als grote bijdragen aan de meest uiteenlopende maatschappelijke doelen en verenigingen. Dat is ons bestaansrecht.

Verantwoorde consumptie en productie

Je staat er versteld van hoeveel mooie producten in onze eigen regio worden geteeld en vervaardigd. Daar maken we dankbaar gebruik van. Ook omdat we het belangrijk vinden om onze footprint zo klein als mogelijk te houden!

Klimaatactie

Elektrische heftrucks, contactloos betalen, recyclebare materialen, een zo klein mogelijke footprint; wat we kunnen (laten), doe we!

Partnerships

Partnerships vormen het fundament van ons event. Alleen samen met partners kunnen we het grootste culinaire festijn van de Benelux ieder jaar weer organiseren. Dat doen we vol energie en enthousiasme, om uiteindelijk weer zoveel mogelijk lokale en maatschappelijke partners te kunnen steunen en verbinden.

“Er is in 40 jaren, meer dan 5 miljoen gedoneerd aan goede doelen. Hier zijn we ‘gruuts’ op!”

Aldus Hans Linnemann  – Voorzitter Goede Doelen Commissie StruysKommittee. De volledige opbrengst van ’t Preuvenemint gaat ieder jaar weer naar het goede doel. In 2023 worden maar liefst 60 cheques uitgereikt!  De goede doelen worden met zorg geselecteerd, waarbij ‘lokaal’ één van de belangrijkste criteria is.

Het Preuvenemint ‘in the spotlight’

Samen steunen we het maatschappelijke initiatief bij ú om de hoek!

Samenwerken met ’t Preuvenemint?

Benieuwd naar de goede doelen van 2023?

Leren en werken bij MTB / Impreso?

Maak kennis met MTB
nl_NL