Spring naar de hoofdinhoud

“Werken voor Olivers Specialiteiten maakt ons trots! We vinden het prachtig om van die (h)eerlijke zoetwaren échte cadeautjes te maken.”

Gerda Janssen

Sámen creëren we

werk voor iedereen!

Onze duurzame doelen

Kwaliteitsonderwijs

Samen zorgen we ervoor dat mensen tot hun recht komen. Wij leiden mensen op en leren hen een vak. Bij Olivers Specialiteiten is de klant koning en zijn de medewerkers keizer.

Eerlijk werk

Mensen kansen bieden is het mooiste wat er is. Af en toe een steuntje in de rug kan een wereld van verschil maken. Wij vinden het belangrijk dat het andere mensen goed gaat.

Partnerships

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Ons partnership met MTB maakt ons bedrijf flexibeler. We spreken dezelfde taal.

“Opleiding of CV vinden wij bij Olivers Specialiteiten niet relevant, wij kijken naar wat iemand kan en wíl.”

De tent moet draaien, maar wel op een goede, verantwoorde manier. Waarbij iedereen profiteert en doet wat hij graag doet en waar hij goed in is. Dát is voor ons eerlijk werk en economische groei.

Onze mensen maken het verschil

Ook werken bij Olivers?

Genieten van meer Olivers producten?

Leren en werken bij MTB?

Trots

Ik ben erg blij met mijn baan hier bij MTB. Het is geweldig om samen met mijn collega’s voor Olivers Specialiteiten te kunnen werken. Het zijn mooie producten en de werksfeer is fijn. Iedereen levert op zijn eigen manier een bijdrage. En als je dan ’s avonds door de supermarkt loopt en je eigen producten ziet, dan maakt me dat best een beetje trots.”

Maak kennis met MTB
nl_NL