Spring naar de hoofdinhoud

“Lokale producten met een verhaal; daar worden wij blij van.”

Maurice Dassen – eigenaar

De mooiste producten…

met de kleinste footprint!

Onze duurzame doelen

Geen armoede

Local7 steunt diverse goede doelen. Denk aan het Ronald Mcdonald-huis en Quiet Maastricht. Dat doen we door de mogelijkheid te bieden een goed doel te selecteren als onderdeel van een pakket. Ook doneren we geregeld de restwaarde van niet geheel gebruikte cadeaukaarten aan het goede doel.

Eerlijk werk

Local7 staat voor een uniek aanbod van uitsluitend lokale producten, waarbij er een eerlijke prijs voor de producten en diensten wordt betaald. Wij zijn geen kortingsplatform, maar een kwaliteitsplatform dat lokaal ondernemerschap een warm hart toedraagt.

Leven op het land

Van jam en honing tot chocolade, sappen en wijn; in Limburg worden de mooiste én lekkerste producten verbouwd en geproduceerd. Daar mogen we trots op zijn.

“Met dit product steunt u een lokale ondernemer, want Local7 koopt uitsluitend lokaal.”

Mensen staan versteld van de enorme diversiteit in Limburgse streekproducten en -diensten. Local7 heeft ze met zorg geselecteerd en meer dan 100 unieke pakketten voor u samengesteld.

Onze mensen maken het verschil!

Samen steunen we de ondernemer bij u om de hoek!

Samenwerken met Local7?

Genieten van meer Local7 producten?

Leren en werken bij MTB?

Local7 en MTB

Tijdens onze kennismaking met MTB kregen we een rondleiding door het bedrijf. We stonden versteld van de diversiteit aan diensten en waren verrast door het enthousiasme en de professionaliteit van de medewerkers van MTB. Local7 heeft jaarrond te maken met pieken, denk bijvoorbeeld aan de periode rondom de feestdagen. Samen met onze sociale partners MTB, Business Post Limburg en Athos kunnen we die pieken uitstekend opvangen. Athos produceert de cadeauverpakkingen, MTB verpakt en Business Post bezorgd. Over samenwerken gesproken!

Dat smaakt naar meer!

Aangenaam verrast door een product uit een cadeaupakket? Dan wil je dat product natuurlijk ook kunnen bijbestellen. Daarom hebben we bij Local7 een uitgebreid assortiment aan producten op voorraad.

Maak kennis met MTB
nl_NL