Spring naar de hoofdinhoud

“HANOS is een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.”

Kim Hollands (directeur)

Bij HANOS

Investeren ze in mensen

Werk dat bij je past!

Kwaliteitsonderwijs

Werken bij HANOS betekent jezelf ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het eigen learning en development programma: Tientallen e-learning opleidingen, 24-7 toegankelijk voor alle medewerkers!

 

Eerlijk werk

Iedereen is welkom bij HANOS. Ook als je wat meer begeleiding nodig hebt. HANOS Maastricht heeft 2 praktijkbegeleiders in huis die je graag helpen. Of volg een leer-werktraject bij onze partner MTB.

Verantwoorde consumptie en productie

Bij HANOS streven we ernaar om onze klanten te adviseren en te inspireren om op een zo duurzaam mogelijke manier te werken. We geloven in het geven van het goede voorbeeld en daarom werken we graag samen met onze culinair adviseur en onze klanten om een duurzamere menukaart te ontwikkelen. Samen kijken we naar mogelijkheden om gerechten te creëren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

“Van medewerker tot specialist en van assistent chef tot chef; de doorgroeimogelijkheden bij HANOS zijn ongekend.”

Bij HANOS werken maar liefst 5000 medewerkers! Iedere dag rijden er 375 vrachtwagens door het land om alle klanten te bedienen. Wil jij het team versterken als chauffeur, orderpicker, of medewerker food? Groei met HANOS mee! En… dat (vrachtwagen)rijbewijs of die veiligheidsopleiding haal je ook gewoon bij HANOS, deels onder werktijd!

Onze mensen maken het verschil!

Tijd voor… actie!

Ook werken bij HANOS?

Meer weten over HANOS?

Leren en werken bij MTB?

Lekker in je vel

Fit zijn is voor HANOS meer dan alleen een goede lichamelijke conditie hebben. Fit zijn is gelukkig zijn, plezier hebben in je werk en daarbuiten. Fit zijn is jezelf kunnen blijven ontwikkelen, trots zijn op wat jij doet en wat we samen doen. Daarom heeft HANOS het HANOS FIT-plan ontwikkeld en investeren ze graag in zaken zoals een fietsplan en bedrijfsfitness-mogelijkheden voor alle medewerkers.

Lokaal betrokken

Als horeca-groothandel is HANOS er voor alle horeca-ondernemers in de regio. Ook dragen ze waar mogelijk lokaal graag een steentje bij. Zo steunt HANOS verschillende lokale goede doelen en zijn zij betrokken bij verenigingen in de buurt. En producten waarvan de houdbaarheidsdatum nadert, worden met regelmaat aan de lokale voedselbank gedoneerd. 

Maak kennis met MTB
nl_NL