Spring naar de hoofdinhoud

“Koffie verbindt… íedereen is welkom bij familiebedrijf Blanche Dael.”

Albert Berghof – directeur

Passie voor koffie, thee…

én voor mensen!

Onze duurzame doelen

Kwaliteitsonderwijs

Bijna alles is bij ons handwerk! Al onze medewerkers worden daarom opgeleid. Ook willen we de jeugd enthousiast maken voor ons vak. Daarom hebben we aan Terra Nigra Praktijkonderwijs een koffiemachine ter beschikking gesteld om mensen op te leiden tot Barista. Last but not least; in 2009 hebben we Stichting Escuela Blanche Dael opgericht. Ieder jaar investeren we met deze stichting 5% van onze winst in onderwijsprojecten voor kinderen in koffiegebieden.

Eerlijk werk

Bij Blanche Dael werken meer dan 15 nationaliteiten! Wij vinden het prachtig om van elkaars culturen te leren. Ook houden we nauw contact met onze bonenleveranciers op de plantages. We krijgen geregeld whatsapp-filmpjes en tekeningen van de kinderen van de boer. Wij kopen alleen de beste bonen, ecologisch én sociaal gecertificeerd. Voor fairtrade bonen betaal je normaliter 20% meer aan de koffieboer, wij zitten daar nog eens ver boven!

Partnerships

Bij Blanche Dael zeggen we altijd; als we het kunnen, doen we het! Verbinden zit in ons DNA. Zo steunen we heel veel wijksteunpunten, opvangcentra, goede doelen en sport- en businessclubs. Maar ook de Voedselbank kan altijd op onze steun rekenen.

“Het allerbeste product voor een eerlijke prijs; dát is waar we bij Blanche Dael voor gaan. Ga jij met ons mee?

Van barista tot logistiek medewerker, deeltijd en voltijd. De carriëre-‘smaken’ zijn ongekend. Kom kennismaken, de koffie staat klaar!

Onze mensen maken het verschil

Ook werken bij Blanche Dael?

Genieten van meer Blanche Dael producten?

Leren en werken bij MTB?

Trots

Iedereen die voor Blanche Dael werkt, deelt dezelfde passie. Als je die passie nog niet hebt, krijg je hem vanzelf! Samen gaan we voor het allerbeste product, gepresenteerd in een verpakking die bij ons past. We zijn een echt team en helpen elkaar.

Ook op onze nieuwe locatie hebben we een mooie winkel ingericht. Veel producten die er staan zijn door het team van MTB voor ons verpakt. We zijn erg alert op het niet verspelen van materialen, bij alles wat we doen. Ook de kwaliteit van bijvoorbeeld onze verpakkingsmaterialen moet top zijn. Onze koffie, thee en zoetwaren worden met de hand ingepakt, niet machinaal. Dat verdienen deze producten ook!

Maak kennis met MTB
nl_NL